Kielimallit koodaajan työkalupakissa: Missä olemme nyt?
On kulunut vuosi siitä, kun ChatGPT astui tekoälykenttään, mullistaen käsityksemme ja odotuksemme. Tämän innovaation myötä kielimalleihin perustuvien työkalujen ja menetelmien määrä räjähti, luoden uuden aallon tekoälyn mahdollisuuksissa.
Nyt, kun ensimmäinen innostuksen aalto on tasaantunut, on aika pysähtyä ja arvioida, mitä konkreettista hyötyä näistä työkaluista on koodaajille ja kuinka ne voivat tehostaa päivittäistä työtämme. Crazy Town Porin aamukahveilla tarkastellaan esimerkkien kautta kielimalleihin pohjautuvia työkaluja ja niiden todellista arvoa.
Mika Impola on pitkän linjan ohjelmoija ja nykyisin myös Cervid Oy:n yrittäjä sekä tutkija Satakunnan Ammattikorkeakoulussa, RoboAI Health -tiimissä. Mikan jatkuva kiinnostus uusiin teknologioihin ajaa häntä tutkimaan ja soveltamaan uusimpia innovaatioita. Hän on soveltanut kielimalleihin perustuvia työkaluja päivittäisessä työssään jo pitkään. Tämä kokemus on luonut näkemystä kielimallien arvosta ja soveltuvuudesta koodaajien työkalupakkiin, yhdistäen teorian ja käytännön näkökulmat.
Ilmoittauduthan mukaan olla olevalla lomakkeella.
Lämpimästi tervetuloa!
Ota yhteyttä: Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 5769 010