LinkedIn-vihaajasta miljoonan euron LinkedIn-käyttäjäksi

LinkedIn-vihaajasta miljoonan euron LinkedIn-käyttäjäksi
Hannu Pełli, Nawia Oy
Pori, Crazy Town, Rautatienpuistokatu 7

Pe 11.10.2024 klo 9.00-10.00

Haluatko löytää inspiraation ja vinkkejä LinkedInin tehokkaaseen hyödyntämiseen? Tule Crazy Town Porin aamukahveille kuuntelemaan inspiroiva motivaatiopuhe, jossa rekrytoinnin ja LinkedIn-myynnin asiantuntija Hannu Pelli jakaa oman tarinansa.

Hannu aloitti LinkedInin käytön skeptikkona ja vältteli alustan käyttöä, mutta oivallukset ja onnistumiset muuttivat kaiken. Nyt hän on käyttänyt LinkedIniä lähes miljoonan euron myyntiin ja haluaa jakaa tämän matkan vaiheittain. Aamukahvien aikana saat Hannun aidon tarinan siitä, kuinka hän muutti suhtautumisensa LinkedIniin, löysi sieltä kasvun mahdollisuudet ja teki siitä kriittisen osan liiketoimintaansa.

Tavoitteena on antaa osallistujille uutta inspiraatiota LinkedInin käytön aloittamiseen tai sen hyötykäytön parantamiseen. Hannun tarina on elävä esimerkki siitä, kuinka oikeanlaisen lähestymistavan kautta voi saavuttaa huipputuloksia – olitpa vasta-alkaja tai kokenut LinkedIn-käyttäjä.

Aamukahvitilaisuus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää LinkedInin potentiaalin ja motivoitua hyödyntämään sitä omassa työssään, olitpa yrittäjä, myyjä, rekrytoija tai markkinoija. Jos olet joskus tuntenut epävarmuutta tai jopa vastustusta LinkedIniä kohtaan, tämä puhe on juuri sinulle!

Hannu Pelli on rekrytoinnin ja LinkedIn-myynnin asiantuntija, joka on erikoistunut suorahakuun ja auttanut satoja yrityksiä menestymään haastavissa rekrytoinneissa. Hannu on yksi Suomen tunnetuimmista LinkedIn-vaikuttajista rekrytoinnin alalla, ja hänellä on lähes miljoonan euron arvosta myyntikokemusta LinkedInin kautta.

Tule ja anna Hannun tarinan inspiroida sinut hyödyntämään LinkedIniä omalla tavallasi ja omiin tavoitteisiisi!

Tapahtuma on maksuton. Vinkkaa koulutuksesta myös ystävällesi!
Koulutus on EU:n osarahoittama ja osa Level Up -hanketta.

Ilmoittaudu Lyyti-linkin kautta!

Lisätiedot:
Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori

Kati Fager
Asiantuntija / Level up,  Crazy Town Pori
kati.fager@crazytown.fi, kati.fager@prizz.fi
+358 103417052